Soita 010 420 4700 tai Ota yhteyttä

Palvelut

Johtavana huoneistohotellitarjoajana Helsingissä Kotihotelli tarjoaa aina korkealuokkaista laatua ja asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme on yksi toimintamme kulmakivistä, niinpä kaikki meidän työntekijämme ovat ystävällisiä, auttavaisia ja pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta asiakkaamme viihtyvät Kotihotellissa.

Varaaminen

Huoneistojen varaaminen on Kotihotellista helppoa. Soita tai lähetä sähköpostia, niin katsomme, mikä huoneisto sopisi sinulle parhaiten. Mikäli haluat nähdä huoneistojamme, esittelemme niitä mielellämme. Olemme sinua varten.

Siivous

Kotihotellin huoneistot siivotaan ja tarkastetaan perusteellisesti ennen asiakkaamme saapumista. Mikäli toivot lisää liinavaatteita tai lisävuoteen, toimitamme ne huoneistoon. Lisävuoteesta perimme 35 eur palvelumaksun. Loppusiivous kuuluu  hintaan.

Asuminen

Asuminen Kotihotellissa on vaivatonta. Kodikkaat huoneistomme ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja sisältäen mm. täydellisen keittiövarustuksen, liinavaatteet, pyykinpesukoneen, TV:n, DVD:n, sekä Wifi:n. Mikäli sinulla on jotain erityistoiveita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksaminen

Maksutavat: Yleisimmät luottokortit, laskutus, käteinen. Yrityssopmusasiakkaiden kanssa laskutamme jälkikäteen kuukausi kerrallaan. Lyhyemmissä varauksissa voit maksaa majoituksen kätevästi etukäteen esimerkiksi tästä.

Avainten toimitus

Avaimet voi noutaa toimistoltamme arkisin 9-17 välisenä aikana. Mikäli saavut virka-aikojen ulkopuolella, toimitamme avaimet veloituksetta esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Lisäpalvelut

Tarjoamme erilaisia maksullisia lisäpalveluita mm   Lisäsiivous: studio / kaksio 50 eur, perheasunnot 100 eur Lisävuode: 35 eur palvelumaksu

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Soita 010 420 4700

tai katso yhteystietomme